Wat is focus?

Wat is nu eigenlijk focussen?

Focus kan doelen op: brandpunt, centrum van een ziekteproces, een Nederlandse progrockband, debuutalbum van Cynic, scherpstellen van een camera, kwestie waarop het denken en de aandacht is gericht. Maar wat betekent focus voor u of uw bedrijf? Ieder bedrijf legt haar focus immers op verschillende punten, daarnaast kan een focus gedurende de tijd worden verplaatst. De doelgroepen, klanten en de markt verandert, dus de kans dat de focus verandert is reëel.

Focus volgens ROI VERHOGEN

Focus betekent voor ons: alle online kansen zien en benutten om zo de aanvalspijlen op “iets” te richten, zonder daarbij de overige belangrijke zaken uit het oog te verliezen. Het gevaar bestaat immers dat focus overslaat in “blind staren”, een in de praktijk veel voorkomende valkuil. “iets” betekent in het geval van ROI verhogen: Maximaal Online Rendement, waar wij ons dagelijks voor inzetten.

Focus werkwijze | ROI verhogen

Om het maximale uit de online kansen te halen en te voorkomen dat ROI verhogen zich blind staart, hanteren wij dan ook de toepasselijke FOCUS werkwijze. Dankzij deze cyclus zijn en blijven wij altijd scherp en proactief.

Waar ligt uw focus online?