ROI verhogen steunt jeugd Jeka

Igor Goossens koopt ook Superlot en niet online!

‘Wij realiseren websites en renderende webshops.’ Met deze quote opent de website van ROI verhogen. Als je de website doorneemt, valt op dat het bedrijf steeds op zoek is naar nieuwe uitdagingen.

Haal het maximale uit je website en webshop
ROI verhogen heeft zich gespecialiseerd in het optimaliseren van nieuwe of bestaande websites en webshops om zo maximaal online rendement te genereren. Voor een optimaal rendement is het belangrijk dat je snel wordt gevonden, het bedrijf ondersteunt klanten hierbij. Naast het snel gevonden worden, analyseren zij ook het gedrag van bezoekers. Hoeveel klanten gaan over tot conversie (meer dan gemiddelde interesse tot het plaatsen van een bestelling) en hoe kun je dat percentage verhogen?
Focussen op online
Een andere belangrijke dienstverlening is het bouwen, onderhouden en optimaliseren van advertentie-campagnes. Uiteindelijk leidt dit hele proces tot het gezamenlijk opstellen van een strategie die het beste aansluit bij de doelstellingen van een bedrijf. Het bureau is ook steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. Hierbij verwijzen we naar de spiegelreclame en de B2B-tool, een instrument dat inzicht geeft welke bedrijven je website hebben bezocht.
Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging voor je website of webshop?
www.roi-verhogen.nl  Tel:: +31 (0)76 88 95 921    E-mail: info@roi-verhogen.nl
Ben jij op zoek naar een leuk voetbalarrangement?
En als je na alle drukke werkzaamheden op zoek bent naar een een ontspannend VIP-voetbalreisarrangement naar het buitenland? Surf dan eens naar http://www.voetbalreisonline.nl. Heel wat mensen gingen je voor.
Wie gaat er schuil achter de voordeur?
Igor Goossens, oud-speler van JEKA 1, ontmoeten we kort achter de voordeur.. Is hij niet die speler die als enige alle promoties van de vierde naar de eerste klasse heeft meegemaakt? Hij is 34 jaar oud, getrouwd met Sandra en zij hebben twee dochters. Na een elfjarig verblijf in JEKA 1 vertoont hij met horten en stoten zijn laaste actieve voetbalkunstjes in het sterrenensemble van JEKA 4. Een team dat in hoofdzaak bestaat uit ambitieuze mannen tussen de 30 en 40 jaar, die in de herfst van hun actieve carrière de ene na de andere blessure oplopen. Igor is graag bereid om een Superlot te kopen om op deze manier de jeugd te steunen, waarvoor dank.