Een nieuw geluid: David

Hoe ga ik jouw merk versterken?David introductie

Afgelopen maandag heb ik mijn eigen muziek thuisgelaten, want het was namelijk mijn eerste werkdag bij ROI verhogen. Ik ben het nieuwe geluid dat voor jou aan het werk gaat! Hoe doen we dat hier bij ROI verhogen? Simpel. Aan de hand van de drie versterkers; Online, Creatives en Websolutions. Jij bepaalt waar ik mij op ga focussen. Dit alles om jouw merk te versterken en de concurrentie voor te blijven!

Van DJ naar ROI versterker

Mijn naam is dus David en ik kom uit Breda. Met een commerciële achtergrond, een DJ hobby en een brede passie voor online is ROI verhogen een perfecte match geworden in mijn zoektocht naar een baan. Ik kan mij totaal vinden in de werkwijze en ambitie die ROI verhogen heeft (daarnaast zijn het ook gewoon top gozers!). De holistische aanpak van ROI verhogen geeft mijn creatieve geest de ruimte om het maximale rendement uit jouw doelstelling te halen. Gaan we jouw huisstijl aanpakken? Of misschien wel een goed converterende landingspagina maken die ervoor zorgt dat jij snel kan groeien met je bedrijf? Ik barst van de ideeën!

 CREATIVES

Tegenwoordig weet elk bedrijf het online kanaal wel te vinden, des te belangrijker om je reclame-uitingen online en offline uit te laten blinken als een WINNAAR. Ik heb veel ervaring opgedaan met commerciële designs en vind het leuk om creatieve manieren te bedenken om jouw merk grafisch te versterken.

 WEBSOLUTIONS

Een sterke basis is van essentieel belang! Een goed converterende webshop of leadgenerator kan je hierbij helpen om sneller je bedrijfsdoel te bereiken. Deze versterker staat misschien wel onderaan, maar is voor mij het perfecte versterker om jouw doelstelling te gaan realiseren.

 ONLINE

Het werd daarnet al even genoemd, maar mijn passie voor online is duidelijk merkbaar. Naast mijn eigen concepten heb ik in mijn arbeidsverleden ook voor kleine en grote bedrijven diverse online campagnes mogen oppakken om hun merk online te versterken. De concurrentie kan sterk aanwezig zijn, maar de online mogelijkheden zijn eindeloos. Ik zie overal kansen, ook als het even wat minder gaat.

 

Versterking nodig?

Wij helpen je graag met het versterken van je merk. Of je nu al een bestaand merk hebt welke je wilt optimaliseren of een startup bent. We maken graag samen geluid.

?  Kom in contact ?

ROIverhogen
Contact
close slider
[contact-form-7 id="399" title="standard contact"]