ROI verhogen | Sponsor NAC Breda

ROI verhogen | Sponsor NAC Breda

ROI verhogen | versterk je merk is al vanaf 2014 trouwe sponsor van Bredaas trots: NAC Breda. ROI verhogen is gestart bij NAC Breda als Young Business Club lid. Ondertussen doorgegroeid naar twee plaatsen in het Rat Verlegh Stadion en Silver Business Club lid.
Daarnaast is ROI verhogen als full service marketingbureau uit Breda zichtbaar op LED boarding in het stadion en op de TV schermen (narrowcasting) bij NAC Breda. Naast deze sponsorschap steunen zij ook verschillende initiatieven zoals Jelle’s Army.

Gezelligheid en elkaar versterken

NAC Breda is in de ogen van eigenaar en oprichter Igor Goossens een perfect voorbeeld van een club waar gezelligheid, netwerken en elkaar versterken de sleutel van succes is. Wij zijn trots op onze stad Breda en onze club.

#juistnu steunt ROI verhogen NAC Breda

Lees meer over het initiatief om juist nu NAC te steunen