Bierproeverij NAC Breda & Proost & Studio Dependance

ROI verhogen sluit uiteraard aan bij zo’n leuk initiatief.

Toen wij vanuit NAC Breda werden benaderd om aan te sluiten bij de bierproeverij voor NAC Sponsoren, hebben wij even getwijfeld…. nee dat is niet waar. Natuurlijk zijn wij graag aanwezig bij dit initiatief georganiseerd door twee klanten van ROI verhogen. Namelijk Proost & Studio Dependance die dit event geweldig hebben opgezet waarvoor alle credits. Drie kenners die ons op een leuke manier door de 7 speciaalbiertjes heen loodsden, met allerlei leuke weetjes en feitjes als toegift.

Daarnaast een leuke manier om weer even in contact te zijn met de hondstrouwe NAC sponsoren. Iedereen krijgt de tijd om te vertellen hoe het nu met hen en hun business gaat in deze bizarre Corona tijd. Veel leuke en grappige verhalen en toch zeker ook zeer heftige en indrukwekkende verhalen van mede NAC sponsoren.

Al met al een zeer geslaagd evenement deze bierproeverij georganiseerd door: NAC Breda & Proost & Studio Dependance. Wij als full-service marketingbureau ROI verhogen en animatiestudio ROI animations waren er in ieder geval graag bij.

HUP NAC Breda, Proost en Studio Dependance!
NAC bierproeverij 2020