Partner van Pixio producten

ROI verhogen is al langer een zakelijke partner van Pixio, de specialist in het maken van creatieve, innovatieve en unieke producten op het gebied van communicatie. Zo bieden wij al geruime tijd de zogeheten Pixiocards aan om op een fraaie manier onze bedrijfsanimaties en uitleganimaties te presenteren en als marketingtool in te zetten. Mocht je hier meer informatie over wensen vernemen wij het uiteraard graag.

Pixio speelt ook in op de actualiteit en heeft dan ook een innovatieve toepassing die voor veel bedrijven interessant kan zijn, de Pixiodispenser.

ROI verhogen dealer Pixio

De Pixiodispenser
De Pixiodispenser is een mobiel display met de combinatie tussen een groot interactief touchscreen scherm en een geïntegreerd automatisch desinfectiesysteem. Hiermee kun je medewerkers, klanten en bezoekers informeren over de hygiëneregels die je hanteert in het kader van COVID-19. Het systeem is gemakkelijk aan te sturen via een smartphone of tablet en volledig op afstand te bedienen. Het desinfecteren is geheel contactloos, automatisch en gemakkelijk bij te vullen.

Perfect voor iedere locatie
De pixiodispenser is in verschillende situaties te gebruiken. Zo maken inmiddels winkels, kantoren, maar ook showrooms gebruik van de dispenser. Plaats hem simpelweg op een centrale plaats waar medewerkers of bezoekers niet om het apparaat heen kunnen. Zo is iedereen zich bewust van de hygiënemaatregelen en kunnen klanten hun aandacht onbezorgd richten op waar het om gaat: jouw producten of diensten.

Drie opties
De Pixiodispenser is in verschillende varianten te verkrijgen.
De dispenser kan tevens volledige custom worden geleverd door jouw eigen logo fraai te verwerken.

Bekijk hieronder de mogelijkheden en prijzen.
Type Formaat (cm) Schermformaat (cm) Prijs
Basic 160 x 25,5 x 29 13,7 x 21,7 € 799,-
Luxe 168,5 x 32 x 18 19,5 x 34,5 € 1099,-
Luxe extra 168,5 x 32 x 18 26,8 x 47,7 € 1199,-

Geïnteresseerd?
Bekijk hieronder de video en voor meer informatie over de pixiodispenser en het gebruik ervan.
Wanneer je meer wilt weten, helpen wij je als dealer uiteraard graag! Neem contact op.