Sparringsessie over online marketing

Sparren met een sparringpartner over (online) marketing?

Je hebt een nieuw idee, product of concept, of een bestaande onderneming met verschillende vraagstukken waar je graag eens met een ondernemer van buitenaf over wilt sparren. Igor Goossens van full-service marketingbureau ROI verhogen uit Breda kijkt graag als sparringpartner naar jouw plannen en ideeën. Tijdens een sparringsessie kunnen er allerlei (online) marketing vraagstukken aan bod komen en en is het prettig dat er iemand kritisch en opbouwend met jou meedenkt in kansen én gevaren.

Ondernemers praten doorgaans dezelfde taal

Als mede-ondernemer weet je vaak waar de haken en ogen kunnen zitten, en aangezien je van buitenaf naar de het vraagstuk kijkt, kun je beter en realistischer naar alle facetten kijken. Op deze manier kun je bij nieuwe concepten samen kijken naar de haalbaarheid en slagingskans van de plannen en vraagstukken. Uiteraard sparren wij als online marketing sparringpartner veelal ook met personen die een bestaande onderneming hebben met nieuwe uitdagingen. Kortom, een sparringsessie is voor iedere ondernemer in welke fase van je ondernemerschap dan ook interessant.

Scherp blijven en vooruitkijken, sleutel tot succesvol blijven

Kritisch blijven kijken naar de propositie, innovaties, kansen en gevaren in de branche houden je namelijk scherp als ondernemer en zorgen dat je voor blijft lopen op je concullega’s. Wat zij doen, daar heb je geen invloed op. Echter ben je uiteraard zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkelingen en aanpassingsvermogen om in te spelen op nieuwe kansen in de markt en om je heen.

Sparren met iemand buiten jouw onderneming/netwerk

Wil jij ook eens sparren met iemand die geen belang heeft binnen jouw bedrijf of jouw plannen zodat je een eerlijke spiegel voorgeschoteld krijgt? Boek dan gewoon eens een sparringsessie met Igor Goossens van full-service marketingbureau ROI verhogen uit Breda. Het is namelijk leuk om hier samen met jou over te sparren. Ik leer immers zelf gigantisch veel van iedere sparringsessie en geloof in het gegeven dat we er samen sterker en wijzer uit komen.

Je krijgt dus een luisterend oor, kritische vragen en een goed gesprek waar de bekende spiegel wordt voorgehouden. Uiteindelijk gaat het erom dat je naar huis gaat met concrete vervolgacties waar je mee aan de slag kan gaan. Want alleen dan heeft deze sparringsessie een toegevoegde waarde gehad, eerder stoppen we dan ook niet met de sessie. We zijn immers ondernemers en zoeken dan ook altijd naar de toegevoegde waarde.

Wat kost eigenlijk zo’n sparringsessie?

Een sparringsessie duurt minimaal een dagdeel (4 uren). Uiteraard heb ik na de eerste sessie vaak vervolgsessies met mijn sparringpartners, maar dat is uiteraard geheel aan jezelf. Laat mij eerst maar eens bewijzen dat een sparringsessie voor jou van toegevoegde waarde is.
Kosten voor een sparringsessie bedraagt per dagdeel € 495,- (excl btw). Uiteraard zit hier een bak koffie en een koekje bij inbegrepen;-).

Tot snel.