Bredase ondernemers verlengen sponsorcontract bij NAC Breda

Een zeskoppige groep van ondernemers uit de Mark en Aa Lounge heeft het initiatief genomen om hun sponsorcontract te verlengen, juist nu. Om tijdens deze lastige Corona periode ook vanuit de Bredase ondernemers de Parel van het Zuiden een hart onder de riem te steken, hebben zij dit initiatief genomen.

Ondanks het feit dat we nog niet weten vanaf wanneer er weer gevoetbald kan worden, met óf zonder publiek, vonden zij juist nu het moment om de club onvoorwaardelijk te steunen.

“Dit is onze club waar we al jaren komen voor het voetballen, de gezelligheid en voor het onderhouden en uitbreiden van ons zakelijke netwerk.” Toen wij enkele mede-ondernemers uit de lounge benaderden met het idee om nu al te verlengen reageerden zij direct enthousiast en sloten zonder twijfel ook aan ”, aldus initiatiefnemers Eelco Dielemans van CreatIT4u en Igor Goossens van ROI verhogen en ROI animations.Sander Mijnhijmer, commercieel manager van NAC: “Dat de loyaliteit van onze sponsoren enorm groot is, dat is alom bekend. We zijn erg blij en trots op het feit dat we opnieuw op de steun van deze trouwe partners kunnen rekenen, juist nu, en hopen dat vele andere partners zich ook komend seizoen op deze wijze aan de club zullen verbinden.”

ROI verhogen contractverlenging NAC Breda
De volgende ondernemers zijn er ook volgend seizoen sowieso weer bij.
Bas de Goede – De Goede Bouw
Manfred Jacobs – Jacobs Elektro Groep
Steven van Batenburg – ViaJou Werving & Selectie
Martijn van Mosel – Het Badhuys Badkamers
Igor Goossens – ROI verhogen & ROI animations
Eelco Dielemans – CreatIT4u Automatisering & Telefonie

Bekijk ook de publicaties op:
Breda Vandaag
NAC Breda