NAC Golfdag bij Golfpark de Haenen

Wat begon als een regenachtige dag, eindigde in een zonovergoten golfdag met de NAC businessclub bij Golfpark de Haenen in Teteringen. Namens ROI verhogen & ROI animations was Igor Goossens aanwezig op deze zeer geslaagde en gezellige dag. Ook gast Jochem Vogels van Eten met Gemak, kijkt terug op een zeer geslaagde dag met een leuke groep sponsoren bij elkaar.

Speciale dank gaat uit naar de organisatie van NAC Breda en uiteraard Golfpark de Haenen. De laatstgenoemde in het bijzonder voor de heerlijke BBQ en drankjes die zij verzorgden. Onder het genot van een drankje en hapje hebben wij weer leuke connecties opgedaan en begint het alweer te kriebelen kijkend naar het nieuwe seizoen. Maar eerst deze week met alle sponsoren een bewogen seizoen op een mooie manier afsluiten bij STRND.

Met onze nieuwe trainer en geweldige supporters, hebben wij hier in ieder geval heel veel vertrouwen in.

HUP NAC Breda
NAC Golfdag De Haenen ROI verhogen

Voor alle foto’s verwijs ik je graag naar de website van de huisfotograaf Magret Tieleman.