Sponsoravond NAC Breda

Deze week heeft Igor Goossens een zeer geslaagde en positieve sponsoravond bijgewoond met Kees Jansma aan het woord als gespreksleider. Mooi werk van commercieel manager Sander Mijnhijmer.

Hij, Kees Jansma stelde soms kritische maar zeker terechte vragen aan trainer Maurice Steijn en Mattijs Manders, die deze zeer scherp beantwoordden. Laten we hopen dat de spelers ook zo scherp zijn aanstaande zaterdag voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Uiteraard een seizoen wat net even anders aanvoelt in verband met Corona, maar ook daar slaan wij ons wel weer doorheen met z’n allen. Kees Jansma wist geregeld een lach op het gezicht te krijgen bij de ruim 180 aanwezige sponsoren. Mooi om met zoveel sponsoren aanwezig te zijn, dat laat toch weer zien hoe bijzonder NAC Breda is.

Avondje NAC Breda
Zaterdag mogen we weer naar het befaamde Avondje NAC! Namens marketingbureau ROI verhogen & animatiestudio ROI animations zeggen wij: op naar het kampioenschap!

#nacbreda #sponsors #breda #nulachenwenog