Nieuw Design Sluyter Logistics

Voor onze trouwe klant Sluyter Logistics hebben we het nieuwe design van hun trucks & trailers mogen ontwerpen. Met dit frisse en strakke design rijdt Sluyter door heel Nederland en daarbuiten. Hij is zelfs zo mooi geworden dat er een miniatuur van is gemaakt. De liefhebbers maken de komende tijd ook kans om zo’n gave miniatuur te winnen, dus houd Sluyter zeker in de gaten.

Ons ROI creatives team heeft na verschillende schetsen en sparringsessies met de eindklant, een super mooi design weten te realiseren. William Veneboer zegt dan ook: “Wij zijn super trots en blij met dit strakke design gerealiseerd door onze partner ROI verhogen. We kunnen niet wachten tot al onze trucks in dit mooie nieuwe jasje zijn gehesen”.

Ook de makers van de miniatuur wilde nog even melden: “dit is de mooiste truck die wij ooit hebben gemaakt”.

Die steken we gewoon maar even in onze zak. Bekijk hier wat wij nog meer doen voor Sluyter Logistics.

Wil jij ook eens sparren over de grafische kansen die er binnen jullie bedrijf liggen?
Neem dan zeker even contact op, dan kijken we samen naar de kansen.