NIEUW: Online Quizzen via Kwist ’t wel

Wil jij online samen met jouw vrienden, kennissen, familie, teamleden, vereniging of bedrijf een digitale quiz spelen met een quizmaster die alles in goede banen leidt? Kwist ’t wel heeft een breed aanbod aan quizzen met quizmaster en kan jou dus helpen met deze online quizzen. Afstanden spelen dus totaal geen rol meer, je kunt de quiz zelfs met familie en/of vrienden uit het buitenland spelen of gewoon met vrienden uit jouw dorp of stad. Zo kun je ondanks welke afstand en locatie toch leuke en gezellige activiteiten doen met je dierbaren.

Kwist ’t wel heeft verschillende soorten quizzen die je dus online/digitaal kunt spelen, zonder dat zelf iets hoeft voor te bereiden. Gewoon lekker een drankje en wat nootjes en chips erbij en zorgen dat je meer weet dan je “tegenspelers” 😉

Kies jouw gewenste quiz en vraag een offerte aan dan zit jij wellicht binnenkort samen met jouw vrienden/familie midden in een online quiz.

Kies jouw online quiz uit