Nieuwe sportieve website voor Monné Fitness

Nieuwe sportieve website voor Monné Fitness

Voor de fitness tak van Monné Zorg & Beweging: Monné Fitness hebben we een nieuwe en sportieve website gerealiseerd. Precies op tijd voor de heropening van de sportscholen! Wil jij fitnessen in breda?

bekijk project
WIJ HEBBEN LEUK NIEUWS!
Nieuw kantoor
Met trots kunnen wij meedelen dat wij zijn verhuisd naar ons (nieuwe) kantoor aan Neerloopweg 42, te Breda. Een nieuwe en mooie zichtlocatie in Breda op steenworp afstand van en met direct zicht op het NAC stadion.
Nieuwe naam
Nog meer mooi nieuws. Wij gaan namelijk ook qua naam & uitstraling veranderen. Dit zal snel zicht- en tastbaar worden.
Wij hopen jullie snel te mogen ontvangen op ons nieuwe locatie in ons nieuw jasje.
Voor vragen, neem contact op: 076 - 88 95 921