Logo-ontwerp en huisstijl realisatie.

NIEUW LOGO, PAY-OFF EN/OF HUISSTIJL?

Middels een interview kruipen wij in het DNA van je onderneming. Hierna gaan wij met een gerichte briefing aan de slag. Vanuit de gerealiseerde briefing worden de eerste schetsen voor het nieuwe logo en/of de huisstijl gecreëerd. Wat volgt is een presentatie waarbij verschillende logo-voorstellen inclusief pay-off en huisstijlelementen aan je worden gepresenteerd.

De "WOW garantie" van ROI Creatives:
Alleen ontwerpen, waar wij het "WOW-effect" bij hebben, worden gepresenteerd.

Bekijk versterkte logo's en huisstijlen
Zandberg---Creatives
Focus - ROI verhogen | versterk je merk

Merkversterkende
grafische creaties.

MERKVERSTERKENDE GRAFISCHE CREATIES

ROI Creatives kan naast het ontwikkelen van je logo of huisstijl je merk nog verder versterken. Andere merkversterkende creaties waarmee we jouw doelgroep kunnen bereiken zijn: offline en online banners, flyers, brochures, vlaggen, folders en digitale bedrijfspresentaties. Het is maar net wat de doelen zijn.

Bekijk versterkte merkcreaties

Onder andere de volgende programma's zorgen voor onze merk versterkende creaties:

Adobe Photoshop

Adobe Illustrator

Adobe InDesign

Google Web Designer

Een eerste indruk maak je maar een keer.
Maak een sterke indruk met ROI Creatives.

Versterkte huisstijlen en creaties

Visuals zeggen meer dan 1000 woorden.

Re-branding

In het kader van het 25-jarig bestaan van Zandberg werd het tijd voor een re-branding van de algehele huisstijl, zowel off- als online. Wij bedachten en realiseerden een nieuw logo, pay-off, propositie en off- en online uitstraling met onder andere: mastvlaggen, entreebord, projectdoeken en online visuals.

Brochure, Sinterklaaskaart en meer

R3B Safety & Rescue heeft bij ons de wens weggelegd een nieuwe bedrijfsbrochure te realiseren. De nieuwe brochure werd door ons ontworpen en is reeds in gebruik genomen. Als vervolg op dit succes zijn wij ingeschakeld voor het ontwikkelen van de Sinterklaaskaart, briefpapier en meer. To be continued!

Facebook Newsfeed Image

Social media posts van Monné Zorg & Beweging op Facebook en LinkedIn worden in een herkenbare visual gepost. Deze visual werd door ons ontworpen en gerealiseerd.

Facebook Newsfeed Image

Voor Kasparov realiseerden wij een Social Newsfeed Image welke wordt gebruikt voor herkenning en Brand awareness bij nieuwe Facebook berichten.

Facebook Newsfeed Image

Voor DKTS realiseerden wij een Social Newsfeed Image welke wordt gebruikt voor herkenning en Brand awareness bij nieuwe Facebook berichten.

Facebook Newsfeed Image

Voor Borek | parasols and outdoor furniture realiseerden wij een Social Newsfeed Image welke wordt gebruikt voor herkenning en Brand awareness bij nieuwe Facebook en Instagram berichten.

Benieuwd hoe we je merk
visueel kunnen versterken?

[contact-form-7 id=”5600″]

Contact
close slider
[contact-form-7 id="399" title="standard contact"]