GOOGLE PARTNER CERTIFICERING

Wat betekent Google Partners?

Google Partners is een speciaal programma van Google voor marketingbureau’s en online marketing specialisten. In 2013 lanceerde Google dit programma als een keurmerk voor ondernemers om kennis en kwaliteit van marketingbureau’s aan te tonen. Een belangrijk onderdeel van het Google Partners programma zijn de Google Ads certificaten (kennis).

ROI verhogen is officieel Google Partner gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze werknemers naast praktijk kennis, ook voldoen aan de theoretische kennis van Google Ads. ROI verhogen is Google PartnerDeze theorie wordt uiteraard getoetst aan de hand van examens om uiteindelijk de certificering te kunnen behalen. Het succesvol afronden van een examen vraagt om een minimaal resultaat van 80% aan goede antwoorden.

Naast de gevraagde kennis voldoet ROI verhogen aan de minimale uitgaven van €10.000 in de afgelopen 90 dagen die onze Ads specialisten beheren en worden de diverse Google Ads producten in genoeg detail in de praktijk gebracht.

Certficeringen

Google Partners biedt een certificering aan op zeven verschillende onderwerpen: Fundamentals, Search Advanced, Display Advanced, Video, Shopping, Mobile en Analytics. Een aantal van deze toetsen duren soms wel twee uur lang en ze zijn maar één jaar geldig. Met in-house specialisten die deze examens hebben behaald, en deze ook ieder jaar opnieuw maken, heeft ROI alle kennis voor gedegen Google Ads campagnes en Google Analytics inzichten.

Onze werkwijze

De medewerkers van ROI verhogen doen jaarlijks online examen bij Google om alle certificaten te mogen behouden. ROI verhogen heeft momenteel meerdere specialisten in dienst. Hierdoor kunnen wij de continuïteit van je campagne altijd waarborgen. Zowel bij nieuwe als bestaande Google Ads campagnes kunnen wij je verder helpen met je advertentiedoelstellingen.

Kwaliteitsgarantie

Als bedrijf kies je voor je zoekmachinemarketing of branding campagnes voor een partner die continuïteit kan bieden bij het beheren van je account(s). Bij een Google Partner ben je verzekerd van deskundig advies van meerdere professionals. Ze hebben bovendien ruime kennis en ervaring opgedaan bij het beheren van Google Ads campagnes. De advertentie-experts bij ROI verhogen zetten zich volledig in om het maximale rendement te realiseren.

WAT KAN ROI VERHOGEN VOOR JOU BETEKENEN?

Wij bieden ook online marketing en websites/shops aan. Stuur een bericht of loop eens binnen.
(Neerloopweg 42 Breda).

  ROI Creatives

  Lees meer

  ROI Websolutions

  Lees meer

  ROI Online

  Lees meer

  ROI Animations

  Lees meer

  ROI
  Creatives

  Lees meer

  ROI
  Websolutions

  Lees meer

  ROI
  Online

  Lees meer

  ROI
  Online

  Lees meer

  ROI
  Animations

  Lees meer