Marketeer op locatie.

MARKETEER OP LOCATIE

Wij onderscheiden ons door je de mogelijkheid te geven een marketeer van ROI verhogen uit Breda op locatie in te zetten. Een eigen merkversterker, welke minimaal 1 dag in de week op je kantoor aan de slag gaat met het versterken van jouw merk en onderneming. Klinkt goed he?

De merkversterker is all-round en gespecialiseerd in al onze 'versterkers': Creatives, Websolutions en Online. Hierdoor kan de merkversterker flexibel worden ingezet.

Ik wens meer informatie

Tastbare en pro-actieve merkexpert.

FOCUS & DOELEN BEPALEN

Eerst verdiepen wij ons in jullie bedrijf, de kernactiviteiten en doelgroep. Middels een interview op locatie bepalen we samen de focus en de primaire en secundaire doelen. Wij adviseren hierin direct welke luidsprekers en kanalen ingezet dienen te worden om de doelen te bereiken. Afhankelijk van de wensen wordt de marketing expert van ROI verhogen ingezet op de beschikbare versterkers: Creatives, Websolutions en Online.

Uit het interview ontstaan vaak nog meer kansen, weten wij uit ervaring. Deze benutten wij graag tezamen en in goed overleg om je merk nog verder te versterken. De marketeer wordt echt een zichtbare en tastbare versterker op je team en onderneming!

Ik wil ook een merk expert inschakelen

Op locatie werken versterkt de onderlinge betrokkenheid en communicatie.
De basis voor de versterking van je merk.

Merken die wij op locatie versterken.

Wij versterken merken in veel verschillende branches en van ZZP tot multinationals. Wij geloven namelijk dat overal geluid in zit, als je het maar versterkt.

Wat andere merken van onze in-house versterking vinden:

Sorry, no posts matched your criteria.

Mogen wij jouw merk ook op locatie komen versterken?
Laten we kennismaken en je wensen bespreken.

[contact-form-7 id=”5150″]

Contact
close slider
[contact-form-7 id="399" title="standard contact"]