Knapste man van Breda

knapste man van Breda

IGOR GOOSSENS
KNAPSTE MAN VAN BREDA (NEDERLAND)

KNAPSTE MAN VAN BREDA?

Als Igor Goossens binnen Google op de eerste positie staat op de zoekterm: de knapste man van Breda dan heeft Google in ieder geval smaak;-)

Dit is eigenlijk meer een test om te kijken of relevante content binnen SEO in 2020 nog steeds werkt.

Uiteraard is dit zeer specifiek qua zoekterm en is het zoekvolume en de relevante concurrentie binnen SERP relatief laag. Maar ik heb hier ook de knapste man van Nederland in verwerkt door achter Breda (Nederland) te plaatsen waardoor deze ook mee wordt genomen door de Google Crawlers. Een mooie test om te zien wat qua indexatietijd en daadwerkelijk resultaat binnen Google ongeveer het verschil is.

Zie het dus als een pilot om zo de contentstrategie van ROI verhogen uit Breda en zijn klanten te toetsen en continue te blijven optimaliseren. Ik heb bovenstaande tekst over de knapste man van Breda (Nederland) op 15 januari 2020 geplaatst en houd de statistieken en resultaten binnen Google bij om zo een mooie testcase van SEO content 2020 bij te houden. Later zal ik dit ook met andere zoektermen dan de knapste man van Breda gaan proberen om zo wel een goede benchmark te kunnen doen.

Voor nu publiceer ik Igor Goossens uit Breda en ook wel de knapste man van Nederland genoemd deze post met een knipoog, ik heb namelijk de mooiste vrouw van de Wereld;-).

UPDATES IN DE POSITIONERING:

16 januari 2020
Ok, na 1 dag staan we op posities 11 binnen Search, terwijl de originele pagina niet eens is geïndexeerd. Puur op de geoptimaliseerde afbeelding scoren we al. Niet gek en veelbelovend wat de resultaten van de knapste man van Breda betreft. Ook tussen de afbeelding zijn we al te vinden in de top 30.

28 januari 2020
Een beetje te druk geweest de eerste weken van 2020, maar dacht ik ga weer eens kijken hoe Igor Goossens scoort op knapste man van Breda. En jawel met stip gestegen naar positie 1 en 2 binnen de zoekresultaten. Maar net zoals in de topsport…er komen is één er blijven is veel lastiger, maar ik houd jullie op de hoogte.

10 februari 2020
Goed om te zien dat de knapste man van Breda ontwikkelingen ook op de voet worden gevolgd, we staan nu namelijk op positie 2 en 3. Kortom werk aan de winkel om onze toppositie weer terug te winnen en aan de top te komen van Breda.

23 april 2020
Ondertussen zijn we in een bizarre Coronatijd beland, dus het duurde even voordat ik weer even zocht op “de knapste man van Breda” heb namelijk wel andere zaken aan mijn hoofd. Toch verscheen er weer een glimlach toen ik de resultaten binnen de grootste zoekmachine van de wereld zag, ik deel ze graag met jullie. Want ja op positie 1 en 2 in de zoekresultaten en op positie 1 binnen de afbeeldingen dat is gewoon top. Ik ga er ook maar eens een video over maken, want ja we willen er uiteraard het maximale uit halen toch, uit deze testcase. Ik ga mijn zinnen zetten op het volgende doel, in de top staan met Igor Goossens als knapste man van Nederland. We staan vandaag op de 5e pagina, dus nog genoeg werk te doen voor de spiegel;-).

Igor Goossens | knapste man van Breda

WAT KAN DE KNAPSTE MAN VAN BREDA VOOR JOU BETEKENEN?