luidsprekers

Enkele online luidsprekers

Organische vindbaarheid (SEO)

Hoog scoren in de zoekresultaten van Google? Van continue technische en visuele optimalisatie van de website of webshop, tot het bedenken van een complete (content) strategie om binnen de zoekmachines (Google) zo hoog mogelijk te blijven scoren.

Conversie-optimalisatie

Door statistieken zicht- en tastbaar te maken kunnen we doorlopend testen, op zoek naar de ideale pagina-indeling. De doelgroep, creatives, call-to-actions en content zijn hierin belangrijke factoren. A/B-testen, heatmaps en mouse tracking zijn hier onderdeel van.

Contentcreatie

Een goede website valt en staat met sterke teksten. Hierin is een balans tussen schrijven voor de lezer (doelgroep) en voor de zoekmachines (SEO) belangrijk. Wij maken teksten zoals jij die wilt. Van blog en nieuws-teksten tot productpagina's en klantreferenties.

Online Adverteren (SEA, Display, Youtube)

Een versterkend en ondersteunend kanaal voor organische vindbaarheid (SEO) en ideaal om snelle zichtbaarheid en om conversies te realiseren. Wij bouwen en onderhouden (dynamische) advertenties en remarketing-campagnes om het beoogde doel te realiseren. Bijvoorbeeld in Google Ads of Bing Ads.

Social Media

Niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Hierdoor voor ondernemingen zeer interessant en belangrijk om qua content en visuals professioneel en gebalanceerd op in te spelen. Samen gaan we op zoek naar de juiste mix. Ook als u wilt adverteren op social media.

E-mail

Wilt je jouw klanten of potentiële leads bereiken door middel van mailings? Wij bouwen campagnes op zoals jij ze wilt. In een herkenbaar en uniform te gebruiken template zorgen we dat jouw e-mails niet gelijk naar de prullenbak worden verplaatst.

Versterken van je merk doen we op onder andere de volgende kanalen:

Google

Google Analytics

logo-google-ads

Google Ads

Google Shopping

Google Search Console

Visual Website Optimizer

Hotjar

MailChimp

WordPress

gtm-logo

Google Tag Manager

Buffer

social-pilot-logo

SocialPilot

Versterken van je merk doe je door op alle relevante momenten en kanalen van de consumer journey zichtbaar te zijn (AIDA-model).

Enkele merken waar wij online marketing voor versterken:

Zoekt u online versterking van uw bedrijf/merk?

Wij helpen je graag de juiste online marketing mix samen te stellen.
Zodat je doelgroep de muziek hoort, die het wil horen.

Contact
close slider