Creatief marketingbureau uit Breda

Van merkcreatie tot activatie en alles daartussen
Van ontwerp offline tot development en promotie online.

Merken versterken, dat is pas leuk werk!

Wij realiseren merkversterkende strategieƫn voor nieuwe en bestaande merken. Van logo ontwerp en website realisatie tot merkactivatie en alles daar tussen. Ieder merk vraagt om een eigen strategie en uitvoering om zo de beoogde doelstellingen te behalen. De complexiteit en de omvang van de opdracht bepalen welke versterkers, luidsprekers en kanalen wij als controllers inzetten.

Het verhaal achter de veelgebruikte termen

Tijdens onze re-branding ontstond het idee om de gehele stijl om te buigen en te vertalen naar de onderdelen van een HiFi set. We houden namelijk van muziek en we hebben een reputatie in Breda als het gaat om goede DJ’s.

De termen welke ROI verhogen uiteindelijk vormen, worden hieronder kort toegelicht.

controllerversterkersluidsprekerstracklist

ā€œDoor merken herkenbaar en onderscheidend te versterken,
willen wij het bekendste merk worden.ā€

Bedrijfsprofiel

Controllers

Je kunt ons een beetje zien als de DJ, daar zijn we in Breda namelijk heel goed in.Ā Wij zitten aan de knoppen en zorgen samen dat we de juiste versterkers, luidsprekers en kanalen inzetten om het publiek te vermaken en de bepaalde doelen te bereiken.

Versterkers

De versterkers welke wij vaak gecombineerd inzetten bij onze merkversterkendeĀ strategieĆ«n zijn: ROI creatives, ROI websolutions en ROI online.

Luidsprekers

Iedere versterker heeft meerdere luidsprekers die wij volledig gecontroleerd kunnen aan-en uitzetten. We kunnen zelfs het volume van de luidsprekers volledig separaat bepalen. Want bij een leuk liedje dat jij graag hoort, zet jij toch ook het geluid harder?

Kanalen

Om je boodschap bij de relevante doelgroep onder de aandacht te krijgen, kiezen wij zorgvuldig welke kanalen we per luidspreker inzetten. We houden namelijk niet allemaal van dezelfde soort muziek en wat je wilt horen is vaak ook afhankelijk van je stemming.

Igor

Eigenaar
The story
In 2012 gestart met ROI verhogen met de volledige focus op online marketing. Door de grote vraag vanuit de markt en bestaande klanten werd onze dienstverlening steeds verder uitgebreid. In eerste instantie met website en webshop ontwikkeling om later ook volledige huisstijlen te ontwikkelen. Inmiddels kunnen wij bedrijven van a tot z ondersteunen in het versterken van hun merk, zowel online als offline.

Groot voordeel is dat we dankzij deze ontwikkelingen alle kanalen goed op elkaar kunnen afstemmen om zo het maximale rendement uit onze projecten te halen.

Remco

Animator en visuele versterker
The story
In 2018 aangesloten bij ROI verhogen om de creatives tak in de breedste zin van het woord te ondersteunen en de animatie tak in beweging te brengen.

Vacature:

Allround (Online) Marketeer
The story
Ben jij dieĀ proactieve Allround (Online) MarketeerĀ die graag bij ons op kantoor in het gezellige Ginneken in Breda aan de slag gaat voor en met onze klanten, lees dan verder.

JA, mooi bekijk dan de vacature:

Allround (Online) Marketeer

Vacature:

Junior Online Marketeer
The story
Ben jij dieĀ proactieve Junior Online MarketeerĀ die graag bij ons op kantoor in het gezellige Ginneken in Breda aan de slag gaat voor en met onze klanten?

Bekijk de vacature:

Junior Online Marketeer

Afspraak maken?

Dat kan, we hebben voor ieder bedrijf een mooi plan.