Creatief marketingbureau uit Breda

Van merkcreatie tot activatie en alles daartussen
Van ontwerp offline tot development en promotie online.

“Door merken herkenbaar en onderscheidend te versterken,
willen wij het bekendste merk worden.”

Bedrijfsprofiel

Igor

Eigenaar
The story
In 2012 gestart met ROI verhogen met de volledige focus op online marketing. Door de grote vraag vanuit de markt en bestaande klanten werd onze dienstverlening steeds verder uitgebreid. In eerste instantie met website en webshop ontwikkeling om later ook volledige huisstijlen te ontwikkelen. Inmiddels kunnen wij bedrijven van a tot z ondersteunen in het versterken van hun merk, zowel online als offline.

Groot voordeel is dat we dankzij deze ontwikkelingen alle kanalen goed op elkaar kunnen afstemmen om zo het maximale rendement uit onze projecten te halen.

Remco

Animator en visuele versterker
The story
In 2018 aangesloten bij ROI verhogen om de creatives tak in de breedste zin van het woord te ondersteunen en de animatie tak in beweging te brengen.

Bjorn

Webdeveloper
The story
In 2019 aangesloten bij ROI verhogen om de websolutions tak in de breedste zin van het woord te ondersteunen.

Bart

Allround (Online) Marketeer
The story
Begin 2019 gestart als allround online marketeer om het groeiende klantenbestand maximaal te bedienen en te versterken. Met specialisaties in tracking (GTM en GA), online adverteren (social, SEA) en content creatie staat hij klaar voor al uw vragen/uitdagingen.

Janiek

Webdeveloper
The story
In augustus 2019 aangesloten bij ROI verhogen als stagiaire media en applicatie ontwikkeling van het Radius College in Breda.

Merken versterken, dat is pas leuk werk!

Wij realiseren merkversterkende strategieën voor nieuwe en bestaande merken. Van logo ontwerp en website realisatie tot merkactivatie en alles daar tussen. Ieder merk vraagt om een eigen strategie en uitvoering om zo de beoogde doelstellingen te behalen. De complexiteit en de omvang van de opdracht bepalen welke versterkers, luidsprekers en kanalen wij als controllers inzetten.

ROI verhogen | versterk je merk

We houden van muziek en we hebben een reputatie in Breda als het gaat om goede DJ’s. Wij gebruiken muziektermen om te zorgen dat marketing voor iedereen begrijpelijk wordt.

controllerversterkersluidsprekerstracklist

Google Partner | ROI verhogen

Marketingbureau ROI verhogen uit Breda is Google Partner Gecertificeerd, dat klinkt als muziek in de oren.

Controllers

Je kunt ons een beetje zien als de DJ, daar zijn we in Breda namelijk heel goed in. Wij zitten aan de knoppen en zorgen samen dat we de juiste versterkers, luidsprekers en kanalen inzetten om het publiek te vermaken en de bepaalde doelen te bereiken.

Versterkers

De versterkers welke wij vaak gecombineerd inzetten bij onze merkversterkende strategieën zijn: ROI creatives, ROI websolutions en ROI online.

Luidsprekers

Iedere versterker heeft meerdere luidsprekers die wij volledig gecontroleerd kunnen aan-en uitzetten. We kunnen zelfs het volume van de luidsprekers volledig separaat bepalen. Want bij een leuk liedje dat jij graag hoort, zet jij toch ook het geluid harder?

Kanalen

Om je boodschap bij de relevante doelgroep onder de aandacht te krijgen, kiezen wij zorgvuldig welke kanalen we per luidspreker inzetten. We houden namelijk niet allemaal van dezelfde soort muziek en wat je wilt horen is vaak ook afhankelijk van je stemming.

Afspraak maken?

Dat kan, we hebben voor ieder bedrijf een mooi plan.

Contact
close slider