Website & webshop voor Bogarden buitenmeubilair.

Bogarden is hèt adres waar u de zonnige kant van het leven proeft tussen onze uitgebreide en sfeervolle collectie buitenmeubilair, parasols en accessoires voor uw terras.

ROI verhogen heeft als vaste en full-service marketingpartner al jaren een nauwe samenwerking met Bogarden buitenmeubilair. Als betrokken sparringpartner en marketingadviseur versterken en ondersteunen wij Bogarden op veel gebieden van marketingstrategie, data analyses, optimalisaties, webbeheer, (online) marketing tot aan grafische versterking. Zo zorgen wij als flexibele full-service marketingpartner dat we altijd de juiste focus bewaken en inspelen op de laatste ontwikkelingen en continu toegevoegde waarde zijn.

De website inclusief webshop hebben we volledig vernieuwd van design tot eindproduct. Een gaaf en mooi project waar wij zeer trots op zijn. Nu gaan wij weer volle bak verder aan de slag met deze webshop in de markt te zetten en de conversies nog verder te laten stijgen.

Wil je een keer kijken op hun social media kanalen, dat kan hier: Facebook en Instagrampagina en ja ook dit gedeelte verzorgen wij volledig voor onze klant. Op naar nog meer successen en omzetgroei.

Nieuwe webshop Bogarden buitenmeubilair

SAMEN JOUW MERK VERSTERKEN?

Wij sparren als Google Partner graag over je merk en de kansen die er nog liggen.

Laat een bericht achter en wij nemen binnen 48 uur contact op om samen te kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

    Ginnekenweg 161
    4818 JD Breda
    info@roi-verhogen.nl
    +31 (0)76 88 95 921