Website project en social media

Over het website project via ROI verhogen

ROI verhogen ontwikkelde de nieuwe maatwerk website van Borek uit het prachtige Oisterwijk. Uiteraard is de nieuwe design website volledig responsive. Zo is de gebruikerservaring ook op tablets en mobiele apparaten zeer prettig en vriendelijk.

ROI verhogen heeft voor Borek een geheel nieuw webdesign en website gerealiseerd. Een project waar wij trots op zijn. Hierbij nemen wij jullie mee in het project met als eindresultaat: een nieuwe krachtige WordPress website met exclusieve design.

Sparringsessies om de juiste focus te bepalen

Voordat we zijn begonnen met het design en de functionaliteiten hebben wij samen met de klantsparringsessies ingepland om zo inzicht te krijgen in onder andere:

– De primaire en secundaire doelen van de website;
– Voor welke doelgroepen is de website interessant;
– Wat willen we dat potentiële bezoekers ervaren en doen;
– Wat voor 1e indruk moet de website geven;
– Welke leadgeneratoren zijn interessant om mee te nemen;
– Welke elementen van de huisstijl dienen terug te komen;
– Welke onderdelen willen jullie zelf aan kunnen passen.

Nadat deze zaken zijn bepaald, hebben wij de eerste webdesigns gerealiseerd op testomgeving om deze na akkoord verder uit te rollen. Zo hebben we achter de schermen de nieuwe WordPress website geheel kunnen ontwikkelen.

Uiteindelijk wilden wij allemaal jullie dit mooie webdesign niet onthouden, dus is deze gelanceerd en hier te bekijken: www.borek.eu

Social media

Naast een uitgebreid website traject beheerd ROI verhogen voor alle merken van Borek de social media kanalen. Met een zeer grote fanbase worden er wekelijks meerdere social media berichten geplaatss op diverse kanalen (Facebook, Instagram).

Over Borek
Borek heeft als familiebedrijf de focus altijd liggen op innovatie en duurzaamheid; kwaliteit en hoogwaardigheid; comfort en zitgenot. Zij streven naar een collectie die een samensmelting is van unieke uitstraling, hoogwaardige kwaliteit, zinderende emotie, passie en een boeiende optiek. De Borek collectie vormt de haute couture voor de tuin met een bijpassende tijdloze, hoogwaardige en oogstrelende uitstraling. Al méér dan 40 jaar verbinden zij doordachte ontwerpen met de natuurlijke omgeving van de tuin.

SAMEN JOUW MERK VERSTERKEN?

Wij sparren als Google Partner graag over je merk en de kansen die er nog liggen.

Laat een bericht achter en wij nemen binnen 48 uur contact op om samen te kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

    Ginnekenweg 161
    4818 JD Breda
    info@roi-verhogen.nl
    +31 (0)76 88 95 921