Websiteproject Bureau HA architecten

Wilco en Bjorn over het websiterealisatie project via ROI verhogen

ROI verhogen heeft de website van Bureau Ha architecten naar een volgend en professioneel niveau getild. Grafisch en technisch is het een kloppend geheel geworden, wat volledig aansluit op onze wensen en beoogde uitstraling. Hiermee hopen we sneller bij potentiële opdrachtgevers in beeld te komen. Wij hebben hier alle vertrouwen in om samen met ROI verhogen hier naar de toekomst toe mooie resultaten in te gaan behalen.

Team ROI verhogen bedankt voor de prettige samenwerking tot op heden en op naar nog meer gezamenlijke successen.

BUREAU HA ARCHITECTEN:
“WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN HET ONTWERPEN VAN LICHTE, RUIMTELIJKE EN BIJZONDERE RUIMTES. BINNEN EN BUITEN. NIEUWBOUW EN VERBOUW. TRANSFORMATIE EN UITBREIDING. BUREAU HA ARCHITECTEN BEDENKT VOOR IEDER ONTWERPVRAAGSTUK EEN ORIGINEEL TOTAALONTWERP.”.

Voor Bureau Ha hebben wij een geheel nieuwe WordPress website opgebouwd geheel volgens de laatste standaarden en wensen van de klant. Zo is de website volledig responsive en ligt de focus op de fraaie projecten en afbeeldingen hiervan.

Gecombineerd met het strakke design en doorgevoerde huisstijl van Bureau Ha, is het makkelijk navigeren door deze fraaie website.

Samen met Wilco & Bjorn kijken wij terug op een zeer succesvolle lancering en biedt deze opstart van de samenwerking veel mogelijkheden voor de toekomst.

Dank voor jullie vertrouwen namens ROI verhogen,

Igor Goossens

SAMEN JOUW MERK VERSTERKEN?

Wij sparren als Google Partner graag over je merk en de kansen die er nog liggen.

Laat een bericht achter en wij nemen binnen 48 uur contact op om samen te kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

    Ginnekenweg 161
    4818 JD Breda
    info@roi-verhogen.nl
    +31 (0)76 88 95 921