Website / Webshop voor Calm Veiligheidsadviesbureau

Over het websiteproject via ROI verhogen

Calm Veiligheidsadviesbureau is een mooi voorbeeld waarbij de website een dubbele functie heeft. Enerzijds dient deze als platform om je in te kunnen schrijven voor de diverse trainingen die zij aanbieden (core business). Anderzijds biedt deze ook de mogelijkheid van een webshop en kunnen er online producten besteld worden.

Middels een afspraak werden de behoefte van Calm duidelijk. Daarna is stap voor stap de website vorm gegeven en opgebouwd. Door op een testomgeving te werken kon de klant gemakkelijk meekijken en de vorderingen volgen. Na akkoord vanuit de klant is de nieuwe website gelanceerd!

Benieuwd naar het resultaat van deze website / webshop? Bekijk de website van Calm hier.

Logo Calm Veiligheidsadviesbureau

Marketingpartner

Naast webdevelopment heeft ROI verhogen meerdere disciplines in huis om als full-service marketingpartij te fungeren. Zo hebben wij in-house grafische en marketingspecialisten.

Voor Calm zijn wij ook dedicated marketingpartner. Middels onze maandelijkse marketinguren kan een klant gemakkelijk de focus met ons per maand bepalen.

Enkele voorbeelden van activiteiten die wij voor Calm beheren zijn: drukwerk, organische vindbaarheid (SEO), social media en website optimalisatie.

SAMEN JOUW MERK VERSTERKEN?

Wij sparren als Google Partner graag over je merk en de kansen die er nog liggen.

Laat een bericht achter en wij nemen binnen 48 uur contact op om samen te kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

    Ginnekenweg 161
    4818 JD Breda
    info@roi-verhogen.nl
    +31 (0)76 88 95 921