Websiteproject & Marketingpartij

Over het websiteproject via ROI verhogen

Samen met dOb hebben wij een mooie nieuwe website/webshop gecreëerd. Middels een duidelijk traject hebben wij de website snel en vloeiend kunnen bouwen en lanceren.

Na eerst de behoefte in kaart te hebben gebracht zijn wij begonnen met het opmaken van het design. Na akkoord van dOb werd de website separaat aan de oude website volledig opgebouwd. Na finaal akkoord op de website (inclusief alle feedback) is de website volgens een strak migratieplan gelanceerd.

De huidige website is eveneens snel, responsive en gemakkelijk in gebruik door de gebruiksvriendelijkheid van WordPress.

Zowel ROI verhogen als dOb zijn zeer tevreden over de website. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de nieuwe website van dOb hier.

Logo dOb hearing protection

Full-service marketingpartner

Naast het onderhouden en beheren van de website is ROI verhogen ook de vaste marketingpartner van dOb Hearing Protection. Middels onze maandelijks flexibele marketinguren bepalen we per maand de focus. Daarnaast plannen wij maandelijks een afspraak om losse projecten te bespreken. Dit alles met als doel om de bekendheid en omzet te doen stijgen.

Enkele voorbeelden van marketingactiviteiten die wij voor dOb oppakken:

 • Online adverteren (Search, Youtube, Display)
 • Periodieke mailings / nieuwsbrieven
 • A/B-testing en conversie-optimalisatie
 • Landingspagina’s voor campagnes

SAMEN JOUW MERK VERSTERKEN?

Wij sparren als Google Partner graag over je merk en de kansen die er nog liggen.

Laat een bericht achter en wij nemen binnen 48 uur contact op om samen te kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

  Ginnekenweg 161
  4818 JD Breda
  info@roi-verhogen.nl
  +31 (0)76 88 95 921