Nieuwe stijlvolle website voor Haasjebiker

Voor onze vrienden van Haasjebiker heeft ROI verhogen een geheel nieuwe WordPress maatwerk website gerealiseerd. Een super gaaf design van hoge kwaliteit, met veel grafische en bewegende beelden. Het eindresultaat is schitterend geworden en sluit volledig aan bij Haasjebiker zelf. Dus bekijk snel de nieuwe website en ga snel een keer langs hun showroom, laat je overtuigen.

Alles voor jouw ultieme bike (experience)

Daar draait het om bij Haasjebiker! Van nieuwe bike tot band, helm tot (hand)schoen of onderhoud en reparatie van je sportfiets. Voor iedereen die sportieve fietskilometers maakt of wil gaan maken.

We hebben alles in huis voor de liefhebber van high-end racefietsen, mountainbikes, gravelbikes en onderdelen, diegene die ‘wil rijden als een pro’. Maar we zijn er ook voor de beginnend recreant, de ervaren (wedstrijd)rijder of iets daar tussenin, opzoek naar gewoon een goede en comfortabele sportfiets.

In onze showroom & shop vind je dan ook een racefiets en mountainbike merkassortiment dat past bij elke fietswens én elke portemonnee ;-). Loop dus gerust eens binnen. Maarten en Rens helpen je graag bij de aanschaf of upgrade van jouw (nieuwe) bike en zetten je goed en gesoigneerd op je fiets en onderhouden jouw machine alsof hij van hen zelf is. Zo kun jij ultiem genieten van elke rit!

SAMEN JOUW MERK VERSTERKEN?

Wij sparren als Google Partner graag over je merk en de kansen die er nog liggen.

Laat een bericht achter en wij nemen binnen 48 uur contact op om samen te kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

    Ginnekenweg 161
    4818 JD Breda
    info@roi-verhogen.nl
    +31 (0)76 88 95 921