Nieuwe website en Social media

Over het websiteproject via ROI verhogen

ROI verhogen ontwikkelde de nieuwe maatwerkwebsite voor Max & Luuk uit het prachtige Oisterwijk. Uiteraard is de nieuwe design website volledig responsive. Zo is de gebruikerservaring ook op tablets en mobiele apparaten zeer prettig en vriendelijk.

ROI verhogen heeft voor Max & Luuk een geheel nieuw webdesign en website gerealiseerd. Een project waar wij trots op zijn. Hierbij nemen wij jullie mee in het project met als eindresultaat: een nieuwe krachtige WordPress website met exclusieve design.

Sparringsessies om de juiste focus te bepalen

Voordat we zijn begonnen met het design en de functionaliteiten hebben wij samen met de klant sparringsessies ingepland om zo inzicht te krijgen in onder andere:

 • De primaire en secundaire doelen van de website.
 • Voor welke doelgroepen de website interessant is.
 • Wat willen we dat potentiële bezoekers ervaren en doen?
 • Wat voor 1e indruk moet de website geven?
 • Welke leadgeneratoren zijn interessant?
 • Welke elementen van de huisstijl dienen terug te komen?
 • Welke onderdelen willen jullie zelf aan kunnen passen?

Nadat deze zaken zijn bepaald, hebben wij de eerste webdesigns gerealiseerd op testomgeving om deze na akkoord verder uit te rollen. Zo hebben we achter de schermen de nieuwe WordPress website geheel kunnen ontwikkelen.

Uiteindelijk wilden wij allemaal jullie dit mooie webdesign niet onthouden, dus is deze gelanceerd en hier te bekijken: maxluuk.com

Social media beheer en campagnes

Naast een uitgebreid website traject beheerd ROI verhogen voor alle merken van Max & Luuk de social media kanalen. Met een zeer grote fanbase worden er wekelijks meerdere social media berichten geplaatss op diverse kanalen (Facebook, Instagram). Naast de reguliere post die wij zowel grafische als inhoudelijk opmaken en inplannen volgens huisstijl, beheren wij ook alle betaalde campagnes. Zo wordt er uitgebreid geadverteerd via Facebook en Instagram.

Over Max & Luuk
Max & Luuk heeft als familiebedrijf de focus altijd liggen op innovatie en duurzaamheid; kwaliteit en hoogwaardigheid; comfort en zitgenot. Zij streven naar een collectie die een samensmelting is van unieke uitstraling, hoogwaardige kwaliteit, zinderende emotie, passie en een boeiende optiek. De Max & Luuk collectie vormt de haute couture voor de tuin met een bijpassende tijdloze, hoogwaardige en oogstrelende uitstraling.

Logo Max & Luuk

SAMEN JOUW MERK VERSTERKEN?

Wij sparren als Google Partner graag over je merk en de kansen die er nog liggen.

Laat een bericht achter en wij nemen binnen 48 uur contact op om samen te kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

  Ginnekenweg 161
  4818 JD Breda
  info@roi-verhogen.nl
  +31 (0)76 88 95 921