Project nieuwe website

Over het rebranding project via ROI verhogen

Wat het voorheen Fysio Monné was, is nu Monné Zorg & Beweging. Een nieuwe naam die de volledige lading dekt van de diensten en hiermee ook tijdloos is naar de toekomst toe. Monné (zoals het kortweg vaak wordt genoemd) ontwikkelt zich namelijk razendsnel.

Met 4 locaties in Breda is er altijd Zorg & Beweging in de buurt. Met twee unieke en geheel nieuwe locaties biedt Monné haar cliënten en partners een perfecte setting om zorg en beweging te bundelen.

ROI verhogen ontwikkelde o.a. de nieuwe maatwerk website van Monné Zorg & Beweging. Uiteraard is de nieuwe design website volledig responsive. Zo is de gebruikerservaring ook op tablets en mobiele apparaten zeer prettig en vriendelijk.

Maar ook alle drukwerken: zoals flyers, posters, visitekaartjes, briefpapier, banners en reclameborden verzorgen wij voor Monné Zorg & Beweging. Kortom een trotse full-service marketingpartner!

ROI verhogen heeft voor Monné een geheel nieuw website met uniek design gerealiseerd. Een project waar wij trots op zijn. Hierbij nemen wij jullie mee in het project met als eindresultaat: een nieuwe krachtige WordPress website.

Sparringsessies om de juiste focus te bepalen

Voordat we zijn begonnen met het design en de functionaliteiten hebben wij samen met Monné sparringsessies ingepland om zo inzicht te krijgen in onder andere:

– De primaire en secundaire doelen van de website;
– Voor welke doelgroepen is de website interessant;
– Wat willen we dat potentiële bezoekers ervaren en doen;
– Wat voor 1e indruk moet de website geven;
– Welke leadgeneratoren zijn interessant om mee te nemen;
– Welke elementen van de huisstijl dienen terug te komen;
– Welke onderdelen willen jullie zelf aan kunnen passen.

Een eindresultaat waar wij trots op zijn en bedanken Monné dan ook voor dit gave project en het vertrouwen. Op naar nog meer mooie realisaties!

Nadat deze zaken zijn bepaald, hebben wij de eerste webdesigns gerealiseerd op een testomgeving om deze na akkoord verder uit te rollen. Zo hebben we achter de schermen de nieuwe WordPress website geheel kunnen ontwikkelen.

Uiteindelijk wilden wij allemaal jullie dit mooie webdesign niet onthouden, dus is deze gelanceerd en hier te bekijken: monne-zorgenbeweging,nl

SAMEN JOUW MERK VERSTERKEN?

Wij sparren als Google Partner graag over je merk en de kansen die er nog liggen.

Laat een bericht achter en wij nemen binnen 48 uur contact op om samen te kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

    Ginnekenweg 161
    4818 JD Breda
    info@roi-verhogen.nl
    +31 (0)76 88 95 921