Nieuwe website Next Outdoor

Over de samenwerking met ROI verhogen.

Middels onze flexibele maandelijkse marketinguren hebben wij van ROI verhogen een prettige samenwerking met Next Outdoor. Al voor meerdere jaren zijn wij de vertrouwde marketingpartner voor deze mooie tuinmeubelwinkel.

Door deze flexibele marketinguren zijn wij op veel facetten een betrokken sparringpartner en marketingadviseur. Zo zorgen we dat de focus altijd ligt op wat voor Next Outdoor op het moment de hoogste prioriteit heeft.

Nieuwe website

ROI verhogen ontwikkelde in nauwe samenwerking met Next Outdoor een geheel nieuwe website in WordPress. Uiteraard is de nieuwe website volledig responsive en zeer gebruiksvriendelijk. Zo is de gebruikerservaring ook op alle tablets en mobiele apparaten zeer aangenaam. Een project waar wij trots op zijn.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier de website: www.next-outdoor.nl

Logo Next Outdoor

Social Media + Google Ads (SEA)

Naast de website ontwikkeling en onderhoud doen wij nog veel meer voor Next Outdoor. Zo onderhouden wij o.a. hun social media kanalen (Facebook en Instagram) met als doen de fanbase te verhogen en een uniforme uitstraling naar de buitenwereld te waarborgen.

Daarnaast beheren wij de online advertenties via Google (SEA en Display). Middels online adverteren proberen wij de bezoekers van de fysieke winkel en de website te verhogen om zo meer omzet te genereren.

Onze activiteiten/verantwoordelijkheden kunnen onderverdeeld worden in:

 • Website onderhoud on optimalisatie;
 • Conversie en gebruikerservaring optimalisatie;
 • Zoekmachine adverteren (Google Ads);
 • Organische vindbaarheid;
 • Social Media beheer + Advertentiecampagnes.

Voor onze trouwe klant verzorgen wij onder andere de online vindbaarheid (SEO en SEA) en onderhouden wij hun website. De webshop hebben we opnieuw opgebouwd om weer te voldoen aan de huidige standaarden en om meer conversies te realiseren. Verder verzorgen wij hun Facebook en Instagrampagina met frequente posts om hun fanbase te vergroten.

Over Next Outdoor

Next Outdoor is hèt adres waar u de zonnige kant van het leven proeft tussen onze uitgebreide en sfeervolle collectie buitenmeubilair, parasols en accessoires voor uw terras.

SAMEN JOUW MERK VERSTERKEN?

Wij sparren als Google Partner graag over je merk en de kansen die er nog liggen.

Laat een bericht achter en wij nemen binnen 48 uur contact op om samen te kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

  Ginnekenweg 161
  4818 JD Breda
  info@roi-verhogen.nl
  +31 (0)76 88 95 921