Maatwerk WordPress website voor Nostalgia Events

Over het websiteproject via ROI verhogen

Voor Nostalgia hebben wij een geheel nieuwe website opgebouwd geheel volgens de laatste standaarden en technologieën. Zo is de website volledig responsive en laadt deze snel. Gecombineerd met een strak design in de huisstijl van Nostalgia, is het makkelijk navigeren door de site heen.

Het proces
Het websiteproject van Nostalgia Events was uitdagend. De bestaande website van Nostalgia was gebouwd in een custom CMS. Dit brengt voor de gebruiker zowel voor- als nadelen met zich mee. Nostalgia wilde uiteindelijk graag een nieuwe website in een open source CMS. Gezien ROI verhogen expert is in het meest gebruikte CMS ter wereld – WordPress – waren wij dé partij voor dit project.

Middels meerdere sessies bij de klant op locatie zijn de wensen en behoeften in kaart gebracht. Daarna kon ROI verhogen starten met het design. Deze was veelal al bepaald bij de vorige website. De uitdaging voor ROI verhogen was een custom made website na te bouwen in WordPress.

Eerst werd een nieuwe website in een testomgeving opgebouwd welke de klant altijd kon raadplegen. Na akkoord op de inhoud, het design en de functionaliteiten kon de gloednieuwe website gelanceerd worden. Benieuwd? Bekijk de website hier.

Logo Nostalgia Events

SAMEN JOUW MERK VERSTERKEN?

Wij sparren als Google Partner graag over je merk en de kansen die er nog liggen.

Laat een bericht achter en wij nemen binnen 48 uur contact op om samen te kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

    Ginnekenweg 161
    4818 JD Breda
    info@roi-verhogen.nl
    +31 (0)76 88 95 921