Animatie project

Over het animatie project van Nostimos Letselschadedeskundigen

Naast websites/webshops, online marketing en grafische werk, creëert ROI verhogen ook diverse soorten animaties. Met onze animatiestudio ROI animations zijn wij een betrouwbare en financieel aantrekkelijke partner voor alle soorten animaties. Van bedrijfsanimaties tot uitleganimaties.

Een van onze meest recentelijke projecten zijn de twee animaties voor Nostimos Letselschadedeskundigen. Deze letselschade specialist zocht naar een manier om haar complexe dienstverlening aan de diverse doelgroepen uit te leggen. Zij waren al snel overtuigd van de kracht van video. Na diverse sparringssessies bij de klant op kantoor werd er besloten om twee animaties te realiseren voor de doelgroepen: werkgevers en assurantietussenpersonen.

Nostimos werd bij het hele traject sterk betrokken waardoor zij een goed beeld hielden van het proces. Te beginnen met het script en het storyboard werden de animaties steeds concreter. Na akkoord op deze elementen konden de karakters en de visuele elementen opgebouwd worden en kwamen de animaties langzaam tot leven.

Middels diverse feedback rondes en duidelijk en transparant communicatie, is het resultaat helemaal naar wens van Nostimos. De animaties staan inmiddels live en worden zowel op de website, sociale media en Youtube getoond en gepromoot. Benieuwd naar deze animaties of andere voorbeelden van ROI animations?

SAMEN JOUW MERK VERSTERKEN?

Wij sparren als Google Partner graag over je merk en de kansen die er nog liggen.

Laat een bericht achter en wij nemen binnen 48 uur contact op om samen te kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

    Ginnekenweg 161
    4818 JD Breda
    info@roi-verhogen.nl
    +31 (0)76 88 95 921