Websiteproject

Over het websiteproject via ROI verhogen

Een van onze meest recente websiteprojecten is Schalk Interieurbouw. Deze interieurspecialist uit Breda zocht naar een update van zijn verouderde website welke zowel representatief was, als helemaal mee kon met de laatste technologieën en ontwikkelingen

Vanuit deze behoefte vonden Schalk en ROI verhogen elkaar. Middels een briefing op locatie bij de klant werden de wensen in kaart gebracht. Gezien Schalk veel zaken reeds gereed had kon de website in snel tempo gerealiseerd worden.

De nieuwe WordPress-website is geheel opgebouwd in de laatste technologieën en is volledig responsive. Daardoor kan deze met weinig onderhoud weer jaren mee en is er gemakkelijk in te werken.

Eveneens belangrijk was een visueel aantrekkelijke website met genoeg ruimte om recentelijk afgeronde projecten te tonen. Met een mooi webdesign met unieke elementen zoals het menu, en veel ruimte voor afbeeldingen, is het eindresultaat zeer fraai! Schalk zelf was dan ook zeer te spreken de opgeleverde website. Benieuwd naar het eindresultaat?

SAMEN JOUW MERK VERSTERKEN?

Wij sparren als Google Partner graag over je merk en de kansen die er nog liggen.

Laat een bericht achter en wij nemen binnen 48 uur contact op om samen te kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

    Ginnekenweg 161
    4818 JD Breda
    info@roi-verhogen.nl
    +31 (0)76 88 95 921