Website en bedrijfsanimatie project

Over het website project en de bedrijfsanimatie via ROI verhogen

ROI verhogen ontwikkelde de nieuwe maatwerk website van Sluyter Logistics. Een project waar wij zeer trots op zijn. Hierbij nemen wij jullie mee in het project met als eindresultaat: een nieuwe krachtige WordPress website met strak nieuw webdesign waarin ook de nieuwe bedrijfsanimatie is te zien.

Sparringsessies om de juiste focus te bepalen

Voordat we zijn begonnen met het design en de functionaliteiten hebben wij samen met Sluyter Logistics sparringsessies ingepland om zo inzicht te krijgen in onder andere:

– De primaire en secundaire doelen van de website;
– Voor welke doelgroepen is de website interessant;
– Wat willen we dat potentiële bezoekers ervaren en doen;
– Wat voor 1e indruk moet de website geven;
– Welke leadgeneratoren zijn interessant om mee te nemen;
– Welke elementen van de huisstijl dienen terug te komen;
– Welke onderdelen willen jullie zelf aan kunnen passen.

Nadat deze zaken zijn bepaald, hebben wij de eerste webdesigns gerealiseerd op een testomgeving om deze na akkoord verder uit te rollen. Zo hebben we achter de schermen de nieuwe WordPress website geheel kunnen ontwikkelen.

Uiteindelijk wilden wij allemaal jullie dit mooie webdesign niet onthouden, dus is deze gelanceerd en hier te bekijken: www.sluyter-logistics.nl

Animatietraject

Om de dienstverlening en de toegevoegde waarde van Sluyter Logistics te tonen aan de doelgroep hebben wij samen het volledige animatietraject doorlopen. Benieuwd naar het eindresultaat? Animatie Sluyter Logistics.

Over Sluyter Logistics
In 1926 is de heer Sluijter in Rotterdam met een transportonderneming gestart. In de negentiger jaren is het bedrijf in nieuwe handen overgegaan en de drie eigenaren vormen nu de directie van de onderneming die uiteindelijk is uitgebreid met volledig operationele centra in Assen, Tilburg, Apeldoorn en Amsterdam. Naast deze vestigingen heeft Sluyter Logistics een deelneming in luchtvrachtvervoerder IWS. Sluyter Logistics heeft zich ontwikkeld tot een logistieke dienstverlener, actief op het gebied van zeevracht en luchtvracht groupage (LCL), distributievervoer, warehousing, dedicated vervoer en container transport (FCL). Deze activiteiten worden vanuit zes vestigingen verzorgd door ca. 275 medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics ruim 200 eenheden op de weg.

Binnen de wereld van transport en logistiek is Sluyter Logistics een begrip, met de kennis en ervaring van 90 jaar ondernemen. Door de kracht van meerdere bedrijven te bundelen en te kiezen voor een eigen strategie en één naam is Sluyter Logistics ontstaan. Belangrijk onderdeel van die strategie is, het investeren in en het onderhouden van langdurige relaties met klanten, waarbij ieder logistiek vraagstuk op een passende en kosten reële wijze wordt opgelost.

SAMEN JOUW MERK VERSTERKEN?

Wij sparren als Google Partner graag over je merk en de kansen die er nog liggen.

Laat een bericht achter en wij nemen binnen 48 uur contact op om samen te kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

    Ginnekenweg 161
    4818 JD Breda
    info@roi-verhogen.nl
    +31 (0)76 88 95 921