Vernieuwing website ’t Smidje

Over het websiteproject via ROI verhogen

Naast geheel nieuwe websites ben je bij ROI verhogen ook aan het juiste adres als je je huidige website wilt updaten. Zo was dit het geval bij ’t Smidje uit Galder, Noord-Brabant. Zij hadden reeds een website maar wilde deze graag vernieuwen om weer helemaal up-to-date te zijn.

Middels een uitgebreide sparringssessie hebben wij duidelijk achterhaald wat de wensen en behoeften van ’t Smidje waren. Zo moesten de huidige functionaliteiten bewaard blijven en de site verder uitgebreid worden.

Het resultaat mag er wezen en zowel ROI verhogen als ’t Smidje Haarden en Kachels waren zeer te spreken over het resultaat.

Logo 't Smidje Haarden en Kachels

Marketing- en sparringspartner

Naast een revamp van de website is ROI verhogen de full service marketingpartner van ’t Smidje. Middels periodieke sessies op kantoor bij de klant helpen wij ’t Smidje met een veelheid aan vragen en uitdagingen. Voor de klant is het makkelijk schakelen en communiceren omdat ROI verhogen op locatie werkt.

Wij noemen dit ‘Marketeer op Locatie’ ook wel MOL. “Bent u ook geïnteresseerd in onze mogelijkheden van werken op locatie? Neem contact op!”

Google Ads – online adverteren

Een van de online marketing activiteiten die ROI verhogen voor ’t Smidje beheerd zijn de Google Ads campagnes. Middels online adverteren (SEA) worden nieuwe relevante leads verzameld om de verkoop van haarden en kachels te stimuleren.

SAMEN JOUW MERK VERSTERKEN?

Wij sparren als Google Partner graag over je merk en de kansen die er nog liggen.

Laat een bericht achter en wij nemen binnen 48 uur contact op om samen te kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

    Ginnekenweg 161
    4818 JD Breda
    info@roi-verhogen.nl
    +31 (0)76 88 95 921