Website project

Over het websiteproject via ROI verhogen

Voor ZussB, ook wel Drogisterij Jasmijn genoemd, hebben wij een volledig nieuwe WordPress webshop gerealiseerd. Met een kleurrijk en vooral duidelijk design is het makkelijk om te navigeren door de webshop. Eveneens is gehele proces van bestellen en betalen is voor de bezoeker gemakkelijk en vertrouwd te doorlopen.

“ZussB is de specialist op het gebied van beauty, wonen, gezondheid en speelgoed. In onze webshop vindt u een uitgebreid en veelzijdig assortiment artikelen die uw leven net een beetje mooier maken.” 

Gezien ZussB graag zelf in de website wilde werken is er een uitgebreide training gegeven en zijn er handleidingen geschreven. Zo is het voor ZussB makkelijk én duidelijk om eigenhandig in de website aanpassingen door te voeren. Voor vragen staar ROI verhogen natuurlijk altijd paraat.

De webshop is daarnaast snel, volledig responsive en opgebouwd in de laatste technologieën en ontwikkelingen op websitegebied. Hierdoor is het onderhoud makkelijk (goedkoop) en gaat de website weer jaren mee.

Online Marketing en Creatives

Naast deze nieuwe website is ROI verhogen ook dé marketingpartner van ZussB. Wij ondersteunen ZussB met al haar verzoeken. O.a. social media, organische vindbaarheid (SEO) en contentcreatie.

Maar ook grafisch werk als het opmaken van social media templates wordt aangeboden.  Alles om Zussb nog beter te laten presteren.

SAMEN JOUW MERK VERSTERKEN?

Wij sparren als Google Partner graag over je merk en de kansen die er nog liggen.

Laat een bericht achter en wij nemen binnen 48 uur contact op om samen te kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

    Ginnekenweg 161
    4818 JD Breda
    info@roi-verhogen.nl
    +31 (0)76 88 95 921